logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDecathlon sau Hervis? Unde găsiți cele mai bune oferte
RECLAMĂ

Decathlon sau Hervis? Unde găsiți cele mai bune oferte

Decathlon sau Hervis? Unde găsiți cele mai bune oferte

Acestea sunt două dintre cele mai importante magazine de sport din România, cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru orice, de la fotbal la tenis, baschet și alergare. Atât la Decathlon, cât și la Hervis puteți găsi cele mai bune opțiuni, de la branduri tradiționale și cu prețuri foarte accesibile, dar care dintre ele este mai convenabil? Iată unde puteți găsi cele mai bune oferte.

Decathlon

2.jpg

Acest lanț cu sediul în Franța are sute de magazine pe întreg continentul, cu o prezență tot mai puternică în România. Decathlon oferă haine și încălțăminte sport pentru bărbați, femei și copii, precum și cele mai noi tehnologii în domeniul electronicelor aplicate în sport, nutriție și sănătate. Dacă vă plac activitățile în aer liber, la Decathlon puteți obține tot ce aveți nevoie pentru drumeții, camping, vânătoare, alpinism și escaladă. O opțiune bună pentru a vă bucura de activitățile în aer liber sunt corturile de camping, care sunt disponibile în diferite dimensiuni (single, duble și familiale) și de la cele mai recunoscute mărci de pe piață: Quechua, Forclaz și Deryan, printre altele. Acestea sunt ideale pentru a fi combinate cu saci de dormit, cum ar fi Arpenaz 20° de la Quechua, pentru temperaturi calde, care este super ușor de spălat și depozitat. Pentru pasionații de înot, Decathlon oferă reduceri semnificative la costumele de baie, ochelarii de protecție și șepcile de piscină, precum și la costumele de neopren și electronicele pentru utilizare subacvatică. Ochelarii Speedo Biofuse cu lentile fumurii sunt prevăzuți cu tratament anticeață pentru a asigura o vedere perfectă și rame flexibile care se adaptează la conturul ochilor. O alternativă similară este reprezentată de ochelarii Speedo Fastskin Elite, cu punte de nas interschimbabilă și design cu lentile pentru vedere periferică, care beneficiază de o reducere de 20% până la epuizarea stocului.

Hervis

3.jpg

Această companie multi-channel, deținută de grupul austriac Spar, are zeci de magazine în România și oferă tot felul de articole sportive la prețuri accesibile. Hervis colaborează cu mărci renumite precum Nike, Adidas, Puma, Fila și Reebok. Topul de antrenament Under Armour este ideal pentru alergarea în aer liber, deoarece este confecționat din poliester rezistent, care se usucă rapid, își păstrează forma și nu se încrețește. Hervis se remarcă, de asemenea, prin catalogul său super complet pentru bicicliști, cu biciclete pentru amatori și profesioniști, căști de bicicletă, mănuși și tot ce ai nevoie pentru acest sport. Cu o reducere de 20%, pantalonii de ciclism pentru femei au un design care oferă flexibilitate și confort, în timp ce mănușile Sierra Nevada sunt realizate cu materiale elastice pentru o aderență perfectă. Hervis are, de asemenea, un set foarte complet de articole pentru antrenamentul de acasă, cu gantere, haltere, greutăți, suporturi pentru greutăți, gantere și roți abdominale pentru a lucra toți mușchii din corp. Kettlebells, sunt de asemenea în ofertă și sunt ideale pentru a lucra la forța brațelor și la fandările cu greutăți. Banca de greutăți pliabilă Corength este practică și nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Vizitați Cataloge 365 și descoperiți cele mai bune cataloage sportive pentru a economisi la următoarea achiziție.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.