logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorZooplus Magazinul tău unic pentru toate lucrurile pentru animale de companie!
RECLAMĂ

Zooplus Magazinul tău unic pentru toate lucrurile pentru animale de companie!

Zooplus Magazinul tău unic pentru toate lucrurile pentru animale de companie!

Fie că aveți un câine, o pisică, un pește sau o pasăre, doriți să economisiți timp la cumpărături și să obțineți hrană, vitamine, jucării și accesorii, toate într-un singur loc. Zooplus este locul unde trebuie să mergeți și iată tot ce trebuie să știți despre acest magazin pentru animale de companie.

Mai mult decât câini și pisici

2.jpg

În timp ce majoritatea românilor țin câini și pisici ca animale de companie, există și cei care preferă compania altor animale domestice. La Zooplus găsești hrană, cuști și accesorii de igienă, printre alte produse, pentru iepuri, porcușori de Guineea, dihori, veverițe, papagali, papagali, cacadu și toate tipurile de pești. De asemenea, puteți găsi produse pentru broaștele țestoase de apă, a căror speranță de viață poate depăși 60 de ani, precum și suplimente vitaminice și gustări sănătoase pentru cai.

Hrană de calitate

3.jpg

Hrana este un aspect fundamental pentru a asigura calitatea vieții animalelor noastre de companie, sănătatea rinichilor și calitatea blănii lor. Zooplus oferă furaje, hrană umedă, gustări sănătoase și hrană fără cereale de la cele mai importante mărci europene, precum Royal Canin, Purina, Eukanuba, Pedigree și Greewoods. În plus, Zooplus are o secțiune de diete veterinare cu alimente selecționate pentru câini și pisici cu probleme de sănătate, cu mărci specifice care se adresează acestui segment cheie, cum ar fi Royal Canin Veterinary Diet și Hill's Prescription Diet.

Cele mai bune jucării

4.jpg

Timpul petrecut cu animalul de companie reprezintă timp de calitate atât pentru el, cât și pentru tine, așa că jucăriile sunt accesorii esențiale pentru a se bucura de ele în casă sau la o plimbare în parc. La Zooplus găsești de toate, de la stufărișuri și mingi cu pene până la șoareci, jucării cu iarbă pentru pisici, tuneluri și saci, pentru ca pisica ta să nu înceteze să se distreze. În linia pentru câini, Zooplus are jucării moi, frânghii și inele, frisbees și accesorii de mestecat. Una dintre cele mai populare jucării ale magazinului este TPR Spiky Ball, realizată din cauciuc termoplastic și o mulțime de țepi care masează dinții cu un miros plăcut de vanilie.

Igiena și controlul dăunătorilor

5.jpg

Igiena este un alt punct care ar trebui să fie întotdeauna o prioritate pentru a asigura o bună calitate a vieții animalului dumneavoastră de companie. Magazinele Zooplus au pipete, piepteni, perii, pensete, șampon și antidermatoze pentru câini și pisici, cu prețuri super mici și reduceri de care poți profita. Hrănitorile și adăpătoarele, precum și pietrele pentru litieră, sunt esențiale pentru ca animalul dvs. de companie să se simtă confortabil acasă. Zooplus are o selecție largă de nisip pentru pisici, cu nisip vegetal, siliciu, aglomerant și absorbant de la mărci cunoscute precum Tigerino, Cat's Best, SaniCat, Biokats și Professional Classic.

Transporturi

6.jpg

Atunci când vă duceți pisica la veterinar sau într-o excursie, aveți nevoie de un transportor bun. Zooplus are genți și rucsacuri, cuști pliabile, cuști și transportoare pentru ca pisica dumneavoastră să se simtă confortabil în deplasare.

Vizitați Cataloge 365 și descoperiți cele mai complete cataloage Zooplus pentru a economisi la următoarea achiziție.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.