logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEleganță și confort: descoperiți noua gamă de design Volkswagen
RECLAMĂ

Eleganță și confort: descoperiți noua gamă de design Volkswagen

Eleganță și confort: descoperiți noua gamă de design Volkswagen

Dacă familia se mărește și te gândești să schimbi mașina sport cu o mașină de familie, sau dacă te-ai decis să devii ecologist și să optezi pentru un model hibrid și nu vrei să faci compromisuri în privința performanțelor, Volkswagen este una dintre mărcile de ultimă generație pe care ar trebui să le verifici. Iată o privire asupra noii linii de design Volkswagen, care îmbină eleganța și confortul.

Taigo: SUV-ul pentru părinții moderni

jeep-offroader-blanco-estacionamiento_114579-4007.avif Viața de părinte ne transformă viața la toate nivelurile, iar mașinile nu fac excepție. Pe lângă standardele de siguranță și spațiul de pe locurile din spate pentru scaunul auto sau scaunul de călătorie, este esențial să avem suficient spațiu în portbagaj pentru a încărca căruciorul și cumpărăturile. Volkswagen a lansat noul SUV Taigo, care combină eleganța, confortul și caracterul practic, datorită compartimentului pentru bagaje cu podea variabilă pentru mai mult spațiu de depozitare.

Taigo se remarcă, de asemenea, prin sistemul de afișare digitală Cockpit Pro, unde puteți seta până la trei afișaje preferate (viteză, starea rezervorului de combustibil, muzică, navigator, contacte, printre altele), sistemul audio Beats, sistemul de climatizare Climatonic și plafonul panoramic, printre multe alte dotări care vă vor încânta.

Treceți la electromobilitate cu ID3

cerca-coche-electrico-francia_23-2149169727.avif În Europa, este din ce în ce mai des întâlnit ca șoferii să facă pasul către mașini hibride sau electrice. Majoritatea mărcilor de top din lume dezvoltă modele cu funcționalitate îmbunătățită, iar stațiile de încărcare proliferează pe întreg continentul. Volkswagen a dezvoltat modelul său electric: ID3, cu o autonomie de 329-426 de kilometri, în funcție de viteză și de alte variabile, cum ar fi aerul condiționat și luminile.

La rândul său, ID3 este dotat cu un acoperiș panoramic din sticlă care acoperă aproape întreaga suprafață a acoperișului, jante din aliaj ușor Sanya, peste 10 culori de iluminare ambientală la interior și un ecran de 12 inci cu un loc de joacă digital.

T-Roc Cabriolet: mașina sport care combină puterea și eleganța

hermosas-chicas-gafas-sol-mirando-felizmente-camara-pasando-tiempo-juntas-mientras-conducen-auto-descapotable-calles-ciudad-al-aire-libre_574295-703.jpg În noua linie de design de la Volkswagen, modelul sportiv T-Roc Cabriolet este prevăzut cu un acoperiș retractabil, astfel încât să vă puteți bucura din plin de zilele însorite de primăvară, cu un timp de deschidere de 9 secunde. Jantele din aliaj ușor Mayfield dau senzația că zbori pe șosea, în timp ce luminile spate cu LED îi conferă un aspect îndrăzneț și îndrăzneț.

În ciuda faptului că este o mașină sport, Volkswagen T-Roc Cabriolet nu face compromisuri în ceea ce privește confortul la bord. Poziția ridicată a scaunului oferă o vedere mai bună a drumului, iar suportul lombar este ideal pentru călătoriile lungi. Afișajul digital de 11,7 inchi este ușor de configurat și se adaptează la ceea ce doriți să vedeți, în timp ce portbagajul are o capacitate de 280 de litri, astfel încât să îl puteți încărca cu bagaje și să îl luați la plimbare pe îndelete.

Intră în Cataloge 365, descoperă cele mai complete cataloage Volkswagen din România și bucură-te de noile modele care îmbină eleganța și confortul.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.