logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDecorează-ți casa cu aceste plante de interior
RECLAMĂ

Decorează-ți casa cu aceste plante de interior

Decorează-ți casa cu aceste plante de interior

Decorațiunile caselor din România sunt pline de ornamente și tablouri. Dar ce poate fi mai bun decât să vă umpleți casa cu verdeață? Pe lângă faptul că aduc aer proaspăt, plantele sunt ideale pentru a reînnoi energia și pentru a da viață spațiilor din casa dumneavoastră. Iată câteva opțiuni pentru a merge la pepinieră pentru a cumpăra.

Dracena

Știați că NASA spune că acestea sunt plantele care curăță cel mai bine aerul? Având în vedere acest lucru, vă prezentăm una dintre plantele care se potrivesc cel mai bine vieții de interior. Ele pot crește atât lângă lumina ferestrei, cât și în colțuri întunecate. Este o plantă care se găsește ușor de găsit în magazinele de plante din România și este ușor de udat, trebuie doar să adaugi apă atunci când pământul este uscat. Temperaturile ridicate îi fac bine.

Monstera

Originară din Mexic, această plantă este una dintre preferatele pentru decorațiuni interioare în România. Este foarte comodă, deoarece trebuie udată doar o dată pe săptămână vara și o dată la două săptămâni iarna. Dacă plasați un țăruș pe el, veți putea vedea toată capacitatea sa de cățărare. De asemenea, este o idee bună să îi pulverizați frunzele pentru a le menține umede.

Sansevieria

Limba de tigru este una dintre cele mai populare plante. Capacitatea sa de a crește în interior, fără prea multă lumină, îl face să fie folosită mult pentru a decora casele din România. Este o plantă de origine sud-africană care nu necesită udare și îngrijire constantă. Există multe soiuri și le puteți distinge după mărimea și culoarea frunzelor.

Deșerturi de plante suculente

Există o tendință care crește din ce în ce mai mult, și anume aranjarea plantelor suculente în ghivece acoperite cu pietre care simulează un deșert. Suculentele sunt o plantă care se adaptează foarte bine în interior, deoarece rețin apa atât în frunze, cât și în rădăcini și tulpini. Se preferă plasarea lor în lumină.

Iedera dracului

Dacă vă plac plantele suspendate, iată o opțiune excelentă. Iedera dracului este o plantă rezistentă, care crește perfect în interior, în casele românilor. Starea sa ideală este în lumină regulată, dar nu în locuri foarte întunecate, deoarece va avea tulpini lungi și puține frunze. Apa calduță este un aliat de nădejde pentru a-i umezi frunzele și a le face să ajungă la splendoarea lor.

Ferigi

O plantă care arată foarte bine pe o suprafață sau agățată este feriga. Tulpina sa scufundată în pământ și frunzele sale cu franjuri lungi îl fac super atractiv în orice casă. Este o plantă care are nevoie de un nivel bun de umiditate și de lumină indirectă, deoarece lumina directă a soarelui îi poate arde frunzele.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.