logo
  1. Blog
  2. De la țară la bucătăria ta: 3 rețete pentru a te bucura de ingrediente naturale
RECLAMĂ

De la țară la bucătăria ta: 3 rețete pentru a te bucura de ingrediente naturale

De la țară la bucătăria ta: 3 rețete pentru a te bucura de ingrediente naturale

În plină ascensiune a alimentelor ultraprocesate și a fast-food-ului, care combină un conținut caloric ridicat și riscuri serioase pentru sănătate, întoarcerea la tradiție este o bună modalitate de a reeduca palatul și de a mânca din nou sănătos. Dacă sunteți în căutare de idei de alimentație sănătoasă, iată 3 rețete tipic românești pe care le puteți prepara cu ingrediente bio.

Salata Biof

ensalada-rusa-tradicional-olivier_2829-6262.jpg Una dintre cele mai delicioase preparate din bucătăria românească, direct de la țară în bucătăria ta, este salata Biof. Cea mai tradițională rețetă include cartofi, morcovi, ou, ceapă, țelină, fasole verde, castraveți murați, măsline, piept de pui și maioneză. La Annabella puteți obține majoritatea acestor produse bio, asigurând calitatea de care aveți nevoie pentru a vă încânta familia.

Salata Biof este super simplu de preparat și nu durează mai mult de 35 de minute. Fierbeți cartofii cu coajă timp de 10 minute în multă apă și sare, apoi adăugați morcovii decojiți și fasolea și fierbeți timp de 12 minute. În același timp, într-o altă oală, se fierb puiul și oul. După ce totul este fiert, se taie în pătrate mici, se amestecă cu castraveții, ceapa, țelina și măslinele, se acoperă cu multă maioneză și se servește.

Pâine cu banane

pan-banana-vista-superior_23-2148858406.jpg O rețetă cu ingrediente naturale pe care o veți adora pentru savoarea și ușurința de preparare este banana bread. Toate ingredientele sunt disponibile la Annabella, cu promoții săptămânale la produse organice, așa că nu există scuze când vine vorba de prepararea ei. Este nevoie de 250 grame de făină, 115 grame de unt nesărat, 100 grame de zahăr alb, 50 grame de zahăr brun, 2 ouă mari, o jumătate de kilogram de banane și 80 grame de nuci măcinate.

Mai întâi, într-un bol mare, bateți făina împreună cu puțin praf de copt, sare, bicarbonat de sodiu și scorțișoară. Apoi, într-un bol separat, bateți untul cu cele două tipuri de zahăr timp de 4 sau 5 minute până când se formează un amestec pufos. În acest moment, se adaugă ouăle și bananele pasate pentru a forma o singură masă și se presară cu nucile măcinate. Se toarnă într-o formă de copt și se coace timp de o oră la 180 de grade. Se lasă să se răcească și se servește cu cafea sau ceai.

Caviar de vinete

crema-verduras-champinones-alta-vista_23-2148486577.jpg De mâncat cu pâine, caviarul de vinete este o gustare super sănătoasă. Este făcut cu vinete, ulei de măsline, ceapă roșie și un strop de oțet. Prepararea sa este atât de simplă încât o puteți face chiar astăzi: mai întâi prăjiți vinetele în cuptor la 200 de grade până când sunt bine prăjite pe exterior. Lăsați-le să se răcească o vreme, apoi deschideți-le pe mijloc și scoateți toată pulpa. Adaugă sare în pulpă și paseaz-o într-un bol, apoi stropește-o cu ulei de măsline, ceapă și oțet, și gata.

Intră în Cataloge 365 și descoperă cele mai complete cataloage Annabella 's pentru a te bucura de rețete sănătoase cu ingrediente naturale.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.