logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCe trebuie să aveți în port-bebe-ul dvs.
RECLAMĂ

Ce trebuie să aveți în port-bebe-ul dvs.

Ce trebuie să aveți în port-bebe-ul dvs.

Graba este un lucru obișnuit în ziua de azi. De multe ori, ritmul de viață din România nu ne permite să avem prea mult timp înainte de a ieși cu bebelușul nostru. De aceea, vă aducem câteva sfaturi pe care să le aveți la îndemână, astfel încât să puteți asambla corect ghiozdanul copilului dumneavoastră și să luați cu dumneavoastră tot ce aveți nevoie.

Scutece și șervețele

Primul pe lista de lucruri pe care trebuie să le aduceți sunt scutecele. Întotdeauna este bine să aduceți câteva, în funcție de perioada de timp în care veți fi plecat. Gândiți-vă cât de multe veți avea nevoie, astfel încât să nu vă faceți prea multe bagaje. De asemenea, este bine să aveți un set de șervețele umede pe care le puteți cumpăra din orice farmacie din România pentru a curăța copilul.

Haine de schimb suplimentare

O idee foarte bună este de a avea întotdeauna la îndemână un set de haine în plus. Nu știm niciodată unde va ajunge copilul nostru și dacă se va murdări. În magazinele de haine pentru copii din România poți face rost de hăinuțe ușoare și transportabile, astfel încât să ai o opțiune în plus și să nu-ți mai faci atâtea griji dacă bebelușul se murdărește sau nu.

Vreo jucărie

Știm că bebelușii noștri sunt mereu în căutare de distracție. De aceea, este important să puneți în ghiozdan o jucărie cu care să se poată juca copilul dumneavoastră. Nu este nevoie să transportați obiecte grele sau multe. Unul sau două care sunt distractive sau interactive pentru copil sunt suficiente. În magazinele de jucării din România veți găsi o mulțime de propuneri pentru toate vârstele.

Nu vrem un copil flămând.

Exact. Hrănirea bebelușului este esențială atât pentru dezvoltarea lui, cât și pentru starea lui de spirit. Dacă bebelușul nu este alăptat și mănâncă deja în mod normal, puteți include o gustare în buzunărel în cazul în care se declanșează alarma de foame. În mod ideal, această gustare ar trebui să fie sănătoasă. Poate fi vorba de cereale, fructe sau alimente cu valoare nutritivă. Oricare dintre aceste opțiuni sunt disponibile în magazinele de produse naturiste și în supermarketurile din România.

Protecție

Nu vorbim aici despre siguranță, ci despre un alt tip de protecție. Pentru îngrijirea pielii bebelușului, este esențial să aveți în rucsac o cremă de protecție solară cu factor ridicat de protecție. În farmaciile și parfumeriile din România puteți găsi creme de protecție solară cu factor de protecție solară de 50 sau mai mare pentru a vă proteja copilul de razele soarelui. De asemenea, este important să adăugați în geantă un repelent de țânțari, deoarece nu doriți să fie mușcați.

Alte accesorii

De asemenea, puteți aduce o sticlă de apă pentru amândoi, o cremă de mâini sau o cremă hidratantă și pungi pentru deșeuri, în cazul în care nu aveți unde să aruncați scutecele și deșeurile suplimentare.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.