logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCarrefour sau Lidl - unde găsești cele mai bune oferte?
RECLAMĂ

Carrefour sau Lidl - unde găsești cele mai bune oferte?

Carrefour sau Lidl - unde găsești cele mai bune oferte?

Ambele sunt lanțuri majore de supermarketuri cu filiale în toată Europa și o prezență puternică în România. În ambele puteți găsi tot felul de produse alimentare locale și internaționale la prețuri foarte accesibile, iar în fiecare zi se oferă reduceri de care puteți profita. Iată unde puteți găsi cele mai bune oferte.

Carrefour

2.jpg

Acest lanț francez de supermarketuri a fost primul care a dezvoltat conceptul de hipermarket, cu magazine mari și sute de filiale în toată țara. Pe rafturile sale puteți găsi de toate, de la aparate de uz casnic la electronice, modă și încălțăminte, cosmetice și produse alimentare și băuturi. O alternativă bună pentru a face economii la Carrefour sunt produsele de marcă proprie. Aparatele electrocasnice din linia Bluesky au reduceri de până la 30%, cum ar fi fiarele de călcat, mixerele și prăjitoarele de pâine, în timp ce există o reducere de 50% la tricouri, pantaloni și hanorace pentru bărbați și femei din linia Tex. Carrefour se remarcă prin produse proaspete și fructe și legume de sezon. De asemenea, lucrează cu furnizori locali, astfel încât în magazinele sale puteți găsi bucăți de carne de porc și mere roșii românești rafinate. De asemenea, au produse de import, cum ar fi afine și brânzeturi. În fine, în Carrefour puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea copilului, de la alimente la igienă, accesorii, haine, încălțăminte și jucării. Se remarcă laptele cu suplimente de vitamine pentru a-i face să crească mai sănătoși și mai puternici, bețișoarele de legume și sucurile naturale. În plus, au o mare varietate de șampoane, creme și creme de protecție solară de la mărci bine cunoscute, cum ar fi Baby Dove, Chicco, Colgate și Johnson's.

Lidl

3.jpg

Lidl este un lanț german de supermarketuri cu peste 12.000 de unități în întreaga lume, cu o prezență puternică în România. Aici puteți găsi reduceri în fiecare săptămână la anumite fructe, legume și produse de carmangerie. În plus, cu aplicația Lidl Plus puteți accesa oferte exclusive, cum ar fi 20% reducere la schnitzel cu piept de pui, 2 la preț de 1 la biscuiți cu stafide și 30% reducere la gel de duș antibacterian. De asemenea, Lidl este cunoscut pentru reducerile sale de weekend, cu oferte avantajoase la ciocolată Milka, uleiuri de măsline, roșii și săpun lichid de rufe. Produsele locale, cum ar fi merele verzi Granny Smith, ciupercile și bucățile de carne de pui și de porc sunt o altă opțiune la prețuri bune. În plus, acest lanț oferă tot felul de produse organice, realizate doar cu ingrediente naturale, fără a folosi pesticide, hormoni de creștere sau orice alte substanțe chimice. În linia BIO veți putea găsi, printre altele, cârnați, iaurturi, unt, paste uscate și cafea. Lidl are oferte bune în gama de cereale, ideale pentru micul dejun cu lapte, iaurt sau chefir, dar și cu băuturi de migdale sau soia pentru cei care au intoleranță la lactoză. Există opțiuni de cereale și ovăz cu ciocolată, miere, scorțișoară și fructe, bogate în nutrienți.

Intrați pe Cataloge 365 și descoperiți cele mai remarcabile cataloage de supermarketuri pentru a obține cele mai bune oferte.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.