logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator6 tendințe de modă pentru bărbați în 2022
RECLAMĂ

6 tendințe de modă pentru bărbați în 2022

6 tendințe de modă pentru bărbați în 2022

E timpul să-ți reînnoiești look-ul? Bineînțeles că este. A venit anul 2022 și trebuie să ieșim să ne cumpărăm haine noi din magazinele de haine românești. Deci, ce purtăm? Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre tendințele modei care se vor regăsi în vitrinele magazinelor în acest sezon.

O lume de culori

De la negru complet vom trece la încorporarea unei varietăți de culori. Este timpul să ne umplem garderoba cu haine noi, pline de viață și distracție. În magazinele românești veți putea găsi articole de îmbrăcăminte în culori vii, cum ar fi portocaliu, verde și galben. Crem-urile și culorile maronii își vor avea, de asemenea, locul lor. Bordo, magenta și roz vor fi alte opțiuni de luat în considerare.

Imprimeuri care atrag atenția

Magazinele românești vor fi, de asemenea, pline de haine cu multe modele. Dacă îți dorești un look care să iasă în evidență, poți opta pentru cămăși cu imprimeuri în dungi sau geometrice. Tricourile vor avea, de asemenea, imprimeuri jucăușe, care vor face lumea să vorbească. Dacă ești mai îndrăzneață, poți lua paiete și sclipici pentru a le asorta.

Bluze reînnoite

Este posibil să inovăm în bluze? Bineînțeles că puteți. Sezonul acesta aduce tricouri polo cu gulere care fac furori și vor exploda umerașele magazinelor din România. Îmbrăcămintea tradițională pentru bărbați încorporează noi formate care îi permit să aibă o revenire în lumea modei. Dacă sunteți în căutarea a ceva nou, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă.

Scapă de haine subțiri

De ani de zile, pantalonii slim-fit au condus clasamentul vânzărilor și al popularității în rândul publicului românesc. Încet cu încet, această tendință se diluează pentru a face loc unor opțiuni mai lejere. Este timpul să ne întoarcem la pantalonii drepți și, de ce nu, la pantalonii largi. Este timpul să dăm puțin aer și libertate picioarelor noastre.

Paltoane tricotate

Nu vă grăbiți și nu vă gândiți că căldura va veni deodată. Hainele pentru acest an vor fi necesare și vor veni cu motive speciale. Magazinele de îmbrăcăminte românești vor oferi haine tricotate, cum ar fi cardigane și pulovere din anii '70. Așa că, dacă ai văzut poze cu tatăl tău în acea perioadă, fă-ți o idee că se apropie ceva de genul acesta. Inspiră-te și du-te și cumpără-ți o geacă bună.

Moda în picioare

Pantofii sunt o parte importantă a look-ului nostru. De data aceasta, magazinele de încălțăminte românești vor vinde un mix de produse minimaliste și futuriste. Pe de o parte, este un moment bun pentru adidașii monocromi, în timp ce dacă ești mai îndrăzneață poți căuta modelele futuriste de la sfârșitul secolului trecut, cu valuri și detalii din plastic. Pielea va fi, de asemenea, un material pe care îl veți vedea foarte des.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.