Ultimele oferte de neratat MATHAUS

RECLAMĂ

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Feronerie

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la MATHAUS?

În Mathaus puteți cumpăra tot felul de materiale de construcție. În plus, se vând acoperișuri, hidroizolații, uși, ferestre, pardoseli, vopsele, benzi, produse de curățare și gresie. De asemenea, puteți găsi covoare, jaluzele, perdele, perne, pături, fețe de masă, organizatori, lămpi, unelte și produse de feronerie.

În același timp, pot fi achiziționate garduri, plase, ghivece și mobilier de grădină, precum și mobilier, panouri solare și dispozitive de încălzire.

Întâlniți competitorii MATHAUS

Mathaus este una dintre firmele care alcătuiesc universul companiilor care comercializează materiale pentru construcții și amenajări interioare, alături de Leroy Merlin, Dedeman, Romstal, Hornbach, Brico Depot, Melinda Instal, VidaXL, Atelierultau și Ideall.

RECLAMĂ

Alte Feronerie mărci

RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.