homeIcon
  1. separatorLidl
  2. separatorOferte
  3. separatorValabil până la 17 sept.

Ofertă de neratat specială Lidl

Valabil de la 11 sept. la 17 sept.

RECLAMĂ
Lidl catalog
next
RECLAMĂ
RECLAMĂ

Cea mai recentă broșură Lidl este deja aici!

Noua broșură Lidl este valabilă începând cu data de 11 sept. până la data de 17 sept..

Cu peste 58 de pagini cu oferte, promoții și reduceri, veți găsi modalități extraordinare de a economisi bani la produsele Supermarketuri.

Găsiți un magazin Lidl în apropierea dumneavoastră și profitați de oferte, pentru a obține cea mai bună valoare pentru banii dumneavoastră. Uitați de mărirea prețurilor și de inflația ridicată. Cataloge 365 vă aduce prețuri bune și reduceri unice la Lidl și multe alte magazine Supermarketuri, peste tot în țară.

Avem broșuri noi în fiecare zi, deci vă puteți întoarce pentru a beneficia de mai multe oferte Lidl! Vizitați Cataloge 365 pentru a începe să economisiți chiar astăzi.

RECLAMĂ
RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.