RECLAMĂ

DOMO RO ofertele săptămânale

DOMO RO ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la DOMO RO

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DOMO RO

Domo ro este un magazin online românesc cu sediul în București. Acesta este dedicat comerțului electronic cu o gamă largă de produse, de la produse electronice până la produse alimentare.

Întrebări frecvente despre DOMO RO

Istoricul DOMO RO: despre DOMO RO?
Open

Domo ro este de fapt numele comercial al SC BRAND DESIGN TEAM SRL, o firmă românească specializată în comerțul cu amănuntul prin casele de comenzi sau prin internet, cu sediul în București.

În prezent, Domo ro este un magazin online cu ajutorul căruia clienții români pot accesa diverse servicii și produse, în special electronice, efectuând cumpărăturile din confortul casei lor.

Merită menționat faptul că firma menționată mai sus s-a ocupat de drepturile de autor ale site-ului din 2004 până în prezent, operând în același timp cu datele introduse și având grijă de confidențialitatea acestora.

Ce tip de produse pot găsi la DOMO RO?
Open

Domo ro este specializat în vânzarea unei mari varietăți de produse. Printre acestea, clienții pot găsi mii de articole, cum ar fi calculatoare, telefoane mobile, televizoare, monitoare, aparate de uz casnic mari, accesorii mici, ceasuri și alternative auto.

În plus, oferă o secțiune de produse alimentare, parfumuri, cosmetice, modă, articole de îngrijire personală, produse pentru copii și bebeluși, casă, grădină, bricolaj și multe altele.

Ce mărci pot găsi la DOMO RO?
Open

Domo ro oferă o selecție extinsă de firme de top, ca să numim câteva; Acer, Allview, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, Acord Online, Adler, Aeg, Kenzo, Acorelle Acqua Di Parma, Avon, Chanel, Calvin Klein, Carolina Herrera, Christian Dior, Azzaro, Gucci, Alcatel, Nokia, Xiaomi, Samsung și multe altele.

Cum să economisiți bani la DOMO RO?
Open

Domo ro oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani profitând de produsele promovate la prețuri incredibile, însoțite de reduceri și oferte interesante. Magazinul oferă, de asemenea, opțiuni precum rate fără dobândă și posibilitatea de finanțare pentru persoane fizice și juridice.

Întâlniți competitorii DOMO RO
Open

Unele dintre principalele companii cu care Domo ro concurează în România sunt Clickshop, elefant ro, mediagalaxy ro și emag ro, printre altele.

DOMO RO beneficii exclusive
Open

Domo ro le garantează consumatorilor săi o serie de avantaje pentru a obține beneficii exclusive. În acest scop, are oferte, promoții și reduceri care includ articole selectate la prețuri competitive pe piața românească.

În plus, nu numai că oferă o plată ușoară prin rate și finanțare, dar oferă și posibilitatea de a crea un utilizator pe site pentru a face achiziții mai convenabil și într-un mod organizat.

Reduceri oferite de DOMO RO
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.domo.ro/

RECLAMĂ